Tamplarie SALAMANDER

BluEvolution 92

Salamander bluEvolution 92 reprezinta varful de gama al producatorului german.

Cu o latime de 92 mm in cazul ferestrelor si pana la 126 mm in cazul usilor, bluEvolution reprezinta un cumul perfect intre gabarit, design si functionalitate.

Bagheta rotunjita pentru un design modern, cele 3 garnituri de etansare (de culoare gri pentru ferestrele albe), cele 6 camere de aer din interiorul profilelor, si armatura rectangulara de 2 mm reprezinta avantajele semnificative ale unor ferestre de top.

Impreuna cu feroneria Siegenia, cu un grad inalt de securitate si echipate cu sticla tripan de 52 mm, produsa de Saint Gobain, clientii nostri vor avea certitudinea ca au ales produsul perfect pentru caminul lor.

Ferestrele Salamander bluEvolution 92 sunt disponibile atat pe culoarea alba, cat si pe noante care imita lemnul: stejar auriu, venghe, nuc sau alte culori speciale.

La cerere se pot livra ferestre Salamander bluEvolution vopsite in orice culoare din paletarul RAL.

Streamline 76mm

Ferestrele Salamander Streamline ofera sistemul cu 5 camere, adancimea de constructie de 76 mm si 2 nivele de etansare. Garanteaza o izolare termica optima si protectie fonica, precum si un grad ridicat de securitate, toate acestea pentru a te simti bine si confortabil.

Termopanele Salamander Streamline sunt extrem de rezistente la intemperii, cu suprafete usor de curatat, stabilesc noi standarde in ceea ce priveste durabilitatea si usurinta in ingrijire.

Argumente:

– Adancimea de constructie la cerceveaua Salamander Streamline este de 82mm;
-Cerceveaua semi-coplanara rotunjita acopera elegant marginea tocului;
– Armaturi in forma de U sau rectangulare;
– Salamander Streamline are nn design clasic dar foarte elegant;
– Protectia impotriva zgomotului de pana la 47 dB.
– Marginile sunt rotunjite, liniile mai moi permit o tranzitie lina intre partile individuale ale ferestrei, reprezentand legerea perfecta pentru lux elegant.

Ferestrele Salamander Streamline 76 se potrivesc perfect pentru constructia de locuinte moderne si renovare cu stil.

In arhitectura moderna, arhitectii creativi decid sa puna mai mult accent pe constructii cu forme nerefulate cu forme simetrice sau asimetrice.

Call Now Button