energeto

Optimizati consumul de energie cu gama Aluplast


Portofoliu


Cere o oferta


Aluplast

energeto

Sistemele inteligente devin realitate. Profile usoare, fara armatura de otel, elemente care reduc semnificativ pierderile de energie ale cladirilor – acestea sunt noi argumente si avantaje pe care firma aluplast le ofera producatorilor de ferestre.

energeto ® cuprinde o oferta variata de solutii. Sunt sisteme cu garnitura de bataie sau garnitura mediana si latime constructiva de 70 mm, precum si cu garnitura mediana si o latime constructiva de 85 mm. Acest lucru arata ca energeto ® este raspunsul complex la cererea pietei pentru ferestre cu cea mai buna izolare termica in segmentul de constructii noi si de renovari. Programul amplu de profile cu latime constructiva de 70 mm confera producatorilor de ferestre inca un avantaj – posibilitatea prelucrarii acestor profile pe masinile deja instalate. Avantajul principal al sistemului este rationalizarea proceselor de productie:

Conceptul energeto ® propus de aluplast presupune o noua abordare in domeniul economiei de energie, fiind vorba de eliminarea armaturii de otel utilizata pana acum in cazul profilelor din PVC, care determina un rezultat mai scazut in domeniul termic. Prin adoptarea acestei tehnologii aluplast vine in intampinarea asteptarilor producatorilor in domeniul optimizarii proceselor legate de productia ferestrelor.
Implementarea sistemului energeto ® a fost posibil in cazul aluplast datorita combinatiei a doua tehnologii inovative:


Call Now Button