Inovatie pentru casa ta!

IDEAL 8000

Ideal 8000. O nouă dimensiune a eficienţei energetice.

Sistemul de ferestre IDEAL 8000 este o combinație de soluții tehnice de ultimă oră menit să obțină proprietăți peste medie, garantând astfel, căldură, liniște, securitate și un aspect estetic unic al ferestrei. Alegând sistemul de ferestre IDEAL 8000, alegeți un produs de top, în care calitatea profilelor și a materialelor utilizate nu face loc compromisurilor. Designul bine gândit și geometria profilelor, combinate cu tehnologiile disponibile, asigură o statică excelentă, o menținere a funcțiilor ferestrelor pe termen lung și o funcționare fără probleme. Crearea unor structuri de ferestre cu permeabilitate termică redusă nu este doar o modă și curiozitate, ci o direcţie de dezvoltare pe termen lung a tehnicii de ferestre. Sistemul Ideal 8000 se înscrie perfect în tendințele de căutare a economiilor de energie termică prin creșterea adâncimii profilurilor și a numărului de camere interioare, precum și prin implementarea de noi tehnologii de vitrare a cercevelelor de ferestre.

Coeficientul de transfer termic al profilurilor Uf=1,0 W/m2K obținut în cadrul testelor, situează sistemul IDEAL 8000 în grupul de soluții de importanță fundamentală pentru investitorii interesați de construcțiile eficiente energetic. Obținerea acestor rezultate a fost posibilă datorită creșterii adâncimii construcției profilelor până la 85 mm, a construcției profilului cu șase camere și a proiectării sistemului cu trei garnituri. Posibilitatea utilizării de pachete de geam eficiente energetic cu o lăţime de până la 51 cm ceea ce permite crearea unor ferestre caracterizate printr-o permeabilitate termică foarte scăzută. De exemplu, o fereastră de referinţă cu dimensiunile de 1230 x 1480 mm, folosind un pachet de geam cu un coeficient Ug=0,5 W/m2K, atinge un coeficient de izolare termică de Uw=0,76 W/m2K, adică îndeplineşte cerinţele pentru ferestrele din așa numitele, construcții pasive. Sistemul IDEAL 8000 este o construcție clasică cu o garnitură intermediară, care garantează proprietăți peste medie în domeniul etanșeității structurii, izolației termice și acustice.

Siguranţa şi liniștea

Safetec inside - pentru o protecție mai bună împotriva efracției Sistemul Ideal 8000 este printre puținele sisteme de pe piață cu așa-numita „etanșare clasică de mijloc”. Falțul special extrudat din mijloc, la care aderă strâns a treia garnitură interioară, asigură o etanșeitate mai bună a întregii structuri, îmbunătăţeşte proprietăţile termice și acustice, precum și împiedică destabilizarea canatului, blocând posibilitatea accesului la fitinguri.

  • sistem cu etansare in mijloc
  • fiabilitate
  • siguranta si linistea
Ai nevoie de ajutor?