Inovatie pentru casa ta!

energeto neo

DESIGNUL ÎNTÂLNEȘTE TEHNOLOGIA

Sistemul de ferestre energo® neo reprezintă o nouă dimensiune în designul ferestrelor, capabil să îndeplinească cele mai înalte cerințe în ceea ce privește eficiența energetică și cele mai recente tendințe de design. Ne-am stabilit o serie de cerințe: pentru a combina cele mai inovatoare tehnologii aluplast cu un design excepțional. Fiecare detaliu și tehnologiile utilizate sunt subordonate acestei viziuni.

energeto® neo este un design extrem de atractiv pentru clienții care apreciază stilul atemporal. O formă simplă, simetrică, cubistă, este semnul distinctiv al sistemului. Unghiuri puternice și o geometrie arhitecturală ușor de vizualizat. Sistemul este disponibil în două linii de design: o versiune minimalistă, clasică, decalată, și o versiune de design cu un aspect aliniatat, care amintește de sistemele din aluminiu. Lejeritatea și eleganța neobișnuită a ferestrelor realizate în sistemul energeto® neo sunt date de suprapunerile înguste și expresive, care sunt aproape la jumătate mai înguste

Conceptul energeto ® propus de aluplast presupune o noua abordare in domeniul economiei de energie, fiind vorba de eliminarea armaturii de otel utilizata pana acum in cazul profilelor din PVC, care determina un rezultat mai scazut in domeniul termic. Prin adoptarea acestei tehnologii aluplast vine in intampinarea asteptarilor producatorilor in domeniul optimizarii proceselor legate de productia ferestrelor. Implementarea sistemului energeto ® a fost posibil in cazul aluplast datorita combinatiei a doua tehnologii inovative:

  • structuri simple
  • design minimalist
Ai nevoie de ajutor?