IDEAL 7000

Ideal 7000. O nouă dimensiune a eficienţei energetice.

ARHITECTURA MODERNĂ NECESITĂ NOI STANDARDE ÎN SFERA TEHNICĂ, FUNCȚIONALĂ ȘI ESTETICĂ. MODIFICĂRILE CERINȚELOR LEGALE IMPUSE TÂMPLĂRIEI, PRECUM ȘI, MAI PRESUS DE TOATE, AȘTEPTĂRILE CLIENȚILOR CARE CAUTĂ FERESTRE DIN CE ÎN CE MAI CALDE SUNT TENDINȚE CARE NU CARE NU NE POT LĂSA INDIFERENȚI.

IDEAL 7000 este un exemplu de utilizare sinergică a proprietăților profilelor și a geamurilor compozite pentru a crea ferestre caracterizate printr-o transmisie termică foarte scăzută. Coeficientul de permeabilitate termică a profilurilor obținut în teste până la Uf=1,1 W/m2K combinat cu posibilitatea utilizării unor pachete de sticlă mai late și mai calde, cu o lățime de până la 51 mm, garantează cei mai buni parametri termici ai ferestrei.Acesta este un sistem cu etanșare externă, care oferă o soluţie de economisire a energiei și pentru structurile cu geam fix, fără a fi nevoie de utilizarea adaptoarelor. Camera mare, cu armătură solidă din oțel, garantează stabilitatea cadrului. Sistemul permite conectarea liberă a cadrelor la alte serii de profile cu o adâncime de 85 mm.

O NOUĂ ABORDARE A EFICIENȚEI ENERGETICE - „POWERDUR INSIDE“

„POWERDUR INSIDE“ - TEHNOLOGIE INOVATOARE DE CO-EXTRUDARE A PROFILELOR PVC CU AJUTORUL INSERȚIILOR SPECIALE TERMOPLASTICE CONSOLIDATE CU FIBRĂ DE STICLĂ ULTRADUR® HIGH SPEED, DEZVOLTATE ÎN COOPERARE CU COMPANIA BASF.IDEAL 7000 este un exemplu perfect de soluție "hibridă", pe care, prin care de-o parte, creștem adâncimea profilurilor de construcţie până la 85 mm, mărim numărul de camere, permitem vitrarea pachetelor de sticlă cu o lăţime de 51 mm, iar pe de altă parte eliminăm armăturile din oţel, adică elementele negative care influenţează proprietăţile termice ale structurii. Termoplastul consolidat cu fibră de sticlă înlocuiește oțelul utilizat în ramele convenționale din PVC și oferă proprietăți termoizolante mult mai bune cu aceleași proprietăți mecanice ale ferestrei.

  • rame calde fara otel
Call Now Button