Sistem liftant-glisant Schüco Corona CT 70

Schüco Corona CT 70

Ușa glisantă cu ridicare oferă confortul termic ideal

Sistemul de profile din PVC Schüco Corona CT 70 HS se bazează pe seria de profile de 70 mm Schüco Corona CT 70.

Izolare termică

Datorita pragului și profilelor perimetrale cu rupere de punte termică, se obțin caracteristici foarte bune de izolare termică.

Cu profilele multicamerale din PVC , avand adâncimea cercevelei de 70 mm și cu un geam termoizolant performant, sistemul Schüco Corona CT 70 HS oferă caracteristici de izolare termică deosebite, specifice ferestrelor moderne (Uw ≤ 1,4 W/(m²K)).

Izolare față de exterior

Pragul ușii liftant-glisante este proiectat astfel ca între interior și exterior sa nu fie punte termică. În acest mod sunt eliminate zonele reci din dreptul ușilor. Sistemul inovativ de garnituri garantează protecție maximă la vânt și ploaie precum și o izolare fonică optimă. Sistemul de zavorâre îndeplinește cele mai ridicate cerinte de siguranță antiefracție.

Varietate de modele

Diversitate mare de tipologii: uși liftant-glisante cu două, trei, sau patru cercevele fixe și mobile. Datorită compatibilitații ușii liftant-glisante Schüco Corona CT 70 HS cu celelalte elemente de sistem, ușile și ferestrele unei fațade pot fi realizate în mod unitar.

Varietate coloristică

Având la dispoziție capacele din aluminiu Schüco Corona TopAlu și gama de folii Schüco variantele coloristice sunt practic nelimitate.

SCHUECO CORONA CT 70

 • Izolare termică

  Valoarea: 1,3 ≤ Uf ≤ 2,0
 • Adâncime constructivă

  70 mm
 • Protecţie antiefracţie

  până la clasa de rezistenţă 2
 • Izolare fonică

  38-45 dB
 • Suprafaţă

  de înaltă calitate, netedă, uşor de întreţinut

Schueco Corona CT 70

Doriţi mai multe informaţii?

TOP